DE KRACHT VAN ONLINE DASHBOARDS

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Intelligenz is Certified Klipfolio partner

Online Dashboards

Intelligenz Dashboards

Inzicht in de effectiviteit van uw marketing activiteiten. Dat is de doelstelling van de Intelligenz Dashboards. Op overzichtelijke wijze presenteren wij alle relevante KPI’s op een helder dashboard. Dashboards die u zowel op uw desktop als op uw mobiele devices kan raadplegen. Op de dashboards combineren wij KPI’s die afkomstig zijn uit verschillende data bronnen: uw CRM-systeem, marketing database, google analytics, social media enz.

In combinatie met een door ons ontwikkelde en beheerde marketing database, bieden wij dashboards ook aan als service. In dat geval voeren wij het volledige beheer van het dashboard voor u uit.

De voordelen

Al uw KPI’s op één dashboard

Altijd actueel door slimme koppelingen

Makkelijk uit te breiden

Onderbouwde beslissingen nemen

Snel aan de slag met Dashboards

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het online dashboard voor uw organisatie, vraag dan de whitepaper over online dashboards aan.  Ook kunt een vrijblijvend een afspraak met ons maken, zodat we de voordelen van het online dashboard aan u kunnen laten zien.

Met de online dashboards van Intelligenz

heeft u alle relevante informatie uit verschillende bronsystemen op één plek en neemt u betere en goed onderbouwde beslissingen.

Social Media

De online dashboards van Intelligenz zijn eenvoudig aan te sluiten op de verschillende populaire sociale media. Alle relevante statistieken uit bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn plaatsen we voor u overzichtelijk op een online dashboard.

Google Analytics en Google Adwords

Intelligenz ontwikkelt praktische dashboards waarop alle gewenste gegevens uit zowel Google Analytics als Google Adwords kunnen worden gepresenteerd.

SQL databases

Intelligenz beheert een eigen database platform. Van hieruit kunnen we op efficiënte wijze informatie uit uw transactionele (CRM) systemen op het online dashboard tonen.

Dankzij de dashboards van Intelligenz hebben wij realtime inzicht in de bezoekersprofielen van onze evenementen. Het is erg plezierig om alle relevante informatie overzichtelijk bij elkaar te hebben.

Tevreden dashboard klanten

Wilt u de whitepaper Online Dashboards ontvangen?

© Copyright 2021 - Intelligenz