header-small

Wat we doen

“Bij al onze diensten staat het optimaliseren van klantwaarde centraal”

 • Salesforce CRM

  Intelligenz ondersteunt organisaties bij de implementatie van Salesforce CRM. Intelligenz beschikt over diepgaande kennis van de processen binnen fondsenwerving als hoger onderwijs. Dit combineren wij met onze expertise op het gebied van Salesforce CRM. Dit leidt tot succesvolle implementaties!

  Lees verder

 • Marketing Data Analyse

  Intelligenz helpt u bij het ontsluiten van uw waardevolle klantdata. Door middel van marketing data analyse kunnen we segmentaties, profielen en voorspellende modellen ontwikkelen die u helpen bij het verbeteren van uw marktbewerking.

  Lees verder

 • Rapportages en Dashboards

  Rapportages en dashboards helpen uw organisatie om direct inzicht te krijgen in de belangrijkste marketing KPI’s. Hiermee houdt u grip op uw klantlevenscyclus.

  Lees verder

 • Online Onderzoek

  Middels online onderzoek bent u in staat om waardevolle klantinformatie te verzamelen. Intelligenz beschikt over een platform en de expertise om online onderzoek snel en laagdrempelig in te zetten.

  Lees verder

 • Web Analytics

  Veel communicatie eindigt op de website van uw organisatie. Intelligenz helpt u bij het optimaliseren van de conversie op uw website. Door gebruik te maken van web analytics verbeteren wij het rendement van uw communicatie.

  Lees verder

 • Interim Specialisten

  In een aantal situaties is het fijn om gebruik te kunnen maken van een interim oplossing. Een interim marketeer is een goede oplossing als u tijdelijk behoefte heeft aan extra capaciteit. Bijvoorbeeld bij het ontstaan van een vacature, een zwangerschapsverlof of een project dat extra ‘handjes’ vraagt.

  Lees verder

 • Klantcontact Strategie

  Kennis van de klant vormt de basis voor het voeren van een goede dialoog met de klant. Een dialoog die voor beide partijen profijtelijk is. Intelligenz ondersteunt uw organisatie bij het ontwerpen van de klantcontactstrategie.

  Lees verder

 • Event Driven Marketing

  Intelligenz is specialist in event driven marketing. Luisteren naar de klant is de basis voor een succesvolle marketing strategie. Intelligenz beschikt over de know how en tools om event driven marketing voor uw organisatie in te zetten.

  Lees verder

 • E-Mail Marketing

  Intelligenz zet E-Mail in om gepersonaliseerd met uw doelgroep te communiceren. Gebaseerd op klantkennis is dit een krachtig middel om zowel sales als service doelstellingen te bereiken.

  Lees verder

 • Marketing Databases

  Intelligenz ontwerpt, ontwikkeld en beheerd marketing databases. In de marketing database verzamelen we alle voor uw organisatie relevante klantdata en zorgen er voor dat u deze middels dashboards, rapportages en analyses kunt ontsluiten.

  Lees verder

 • Marketing Services

  Indien uw organisatie niet over voldoende capaciteit beschikt, kunnen we online campagnes en marketing processen volledig voor u uitvoeren. U richt zich op uw business en Intelligenz doet de rest.

  Lees verder

Wilt u meer weten over onze diensten?

© Copyright 2018 - Intelligenz