ONLINE DASHBOARDS

Inzicht in uw studiekiezers

Met een online dashboard van Campus Support heeft u alle relevante informatie over studiekiezers bij elkaar. Profielinformatie, instroom aantallen, conversiepercentages enz. U combineert meerdere databronnen overzichtelijk in een online dashboard. Denk hierbij aan data uit uw CRM systeem, Google Analytics, Social Media of andere bronnen. Samen met u ontwikkelen we een dashboard dat perfect aansluit bij uw informatiebehoefte. We maken hierbij gebruik van de innovatieve software van Klipfolio. Neem contact met ons op voor een uitgebreide demo.

KENMERKEN

 • 100% Cloud

  Klipfolio is 100% in de Cloud. Geen software nodig. Uw dashboard overal toegankelijk.

 • Toegang tot meerdere databronnen

  Klipfolio is te koppelen aan vrijwel alle databronnen: van Google Analytics tot SQL databases

 • Krachtige visualisaties

  Uw KPI’s worden vormgegeven in krachtige visualisaties.

 • Alerts

  In één oogopslag ziet u of KPI’s kritische waarden hebben bereikt.

 • Databronnen combineren

  Binnen widgets is het mogelijk om verschillende databronnen te combineren.

 • Eenvoudig om te delen

  De online dashboards kunnen ook automatisch gedeeld worden via e-mail.

ONLINE DASHBOARDS

Databronnen

Met een online dashboard van Intelligenz heeft u alle relevante informatie over studiekiezers bij elkaar. Profielinformatie, instroom aantallen, conversiepercentages enz. U combineert meerdere databronnen overzichtelijk in een online dashboard. Denk hierbij aan data uit uw CRM systeem, Google Analytics, Social Media of andere bronnen. Samen met u ontwikkelen we een dashboard dat perfect aansluit bij uw informatiebehoefte. We maken hierbij gebruik van de innovatieve software van Klipfolio. Neem contact met ons op voor een uitgebreide demo.

Profielen

Met het online dashboard heeft u rechtstreeks inzicht in de profielen van uw studiekiezers. Desgewenst uitgesplitst per opleiding of faculteit. Kenmerken als geslacht, vooropleiding, leeftijd, profiel, verwacht examenjaar worden overzichtelijk op het online dashboard gevisualiseerd.

Evenementen

In het evenementen dashboard volgt u het aantal aanmelders voor bijvoorbeeld Open Dagen. Tevens ziet u het profiel van de aanmelders. U kunt de aantallen vergelijken met de aantallen van vorige open dagen. Ook is het effect van online promotie campagne inzichtelijjk te maken.

Google Analytics

Op het Google Analytics tabblad heeft u alle relevante webstatistieken bij elkaar. Denk hierbij aan algemene KPI’s zoals aantallen page views en gebruikers, gemiddelde tijd op de website, maar ook aan specifieke conversie informatie. Denk hierbij aan funnels op het gebied van het aanmelden voor specifieke evenementen of het downloaden van brochures.

© Copyright 2018 - Intelligenz