ONLINE ONDERZOEK

Motieven en opinies

Inzicht in wat uw studiekiezer beweegt is haast een vereiste om op een zinvolle en effectieve wijze met hen te communiceren. Toch wordt hier vaak te lichtzinnig over gedacht. Gericht vragen naar motieven of opinies is een effectieve manier om meer te weten te komen over hun beweegredenen, maar is ook ideaal om ze te binden aan uw organisatie. Vanuit deze gedachte zet Campus Support online onderzoek op.

KENMERKEN

 • Flexibele vragenlijsten

  Groot aantal vraagtypen beschikbaar en vragenlijsten zijn volledig te personaliseren.

 • Huisstijl

  E-mails en vragenlijsten worden opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie.

 • Responsive design

  Op alle device typen zijn de vragenlijsten en e-mails goed te lezen.

 • Multi-Language

  U kunt vragenlijsten automatisch in de taal van de ontvanger verzenden.

 • Realtime rapportage

  Realtime rapportage mogelijk via online dashboard.

 • Export mogelijkheden

  Alle enquete data is te exporteren en beschikbaar te maken voor uitgebreide analyses.

ONLINE ONDERZOEK

Online enquete

Inzicht in wat uw studiekiezer beweegt is haast een vereiste om op een zinvolle en effectieve wijze met hen te communiceren. Toch wordt hier vaak te lichtzinnig over gedacht. Gericht vragen naar motieven of opinies is een effectieve manier om meer te weten te komen over hun beweegredenen, maar is ook ideaal om ze te binden aan uw organisatie. Vanuit deze gedachte zet Intelligenz online onderzoek op.

 • Project management
 • Opstellen vragenlijsten
 • Inrichten platform
 • Testen van vragenlijsten
 • Analyseren en rapporteren van de resultaten

Online vragenlijsten kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om evenementen te evalueren. We kunnen de resultaten realtime in een dashboard presenteren.

Scholierenpanel

Wat is het?

Een online scholierenpanel is een manier om uw doelgroep te betrekken bij uw organisatie. Het geeft u de mogelijkheid om met regelmaat te communiceren met uw doelgroep. Bovendien kunt u een dialoog aangaan: doorvragen en discussiëren levert u diepgaande informatie op waarmee u de werving van studenten kan verbeteren. Een online scholierenpanel is een online omgeving die is ingericht om te communiceren met uw doelgroep door het versturen van vragenlijsten. Speciaal geselecteerde en geïnteresseerde scholieren worden uitgenodigd om uw vragen te beantwoorden en feedback te geven.

Werkwijze

Campus Support kan voor u een online scholierenpanel opzetten. In overleg met u wordt een vragenlijst opgesteld en wordt bekeken welke doelgroep benaderd wordt voor het online onderzoek. Vervolgens wordt de vragenlijst naar de doelgroep verstuurd via onze online module. Na twee weken wordt het onderzoek afgesloten en zullen de conclusies van het onderzoek op een heldere manier gepresenteerd worden. Indien gewenst kan uw organisatie via een online rapportagemodule de voortgang van het onderzoek volgen. Campus Support zal het online scholierenpanel volledig inrichten en beheren.

Online monitor

Wat is het?

Een monitor is een online onderzoek (vragenlijst) dat regelmatig en frequent wordt herhaald. Daardoor is het ideaal om continue processen te evalueren. Door het onderzoek te ondersteunen met online toepassingen worden veel stappen in het onderzoeksproces automatisch uitgevoerd en kunt u profiteren van veel relevante informatie waarop u direct kunt reageren.

Hoe werkt het?

Campus Support stelt samen met u een online vragenlijst opstellen en deze wordt automatisce verzonden naar bijvoorbeeld studiekiezers die onlangs hebben proef gestudeerd bij uw instelling. Op deze wijze kan getoetst worden of de studiekiezer conform verwachting is bediend. Wanneer dit niet het geval is geweest, kan de monitor zo ingericht worden dat er direct een alertmelding verstuurd wordt naar bijvoorbeeld de Studenten Servicedesk van uw organisatie. Uw organisatie heeft dan de mogelijkheid hier actie op te ondernemen.

© Copyright 2018 - Intelligenz