Eindhoven University of Technology Azorus CRM

TU Eindhoven – Studentenwerving met Azorus CRM

In samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven hebben we Azorus CRM geïmplementeerd. Azorus is een CRM systeem voor de markt van hoger onderwijs. Met Azorus CRM beschikt de TU Eindhoven over een centrale CRM oplossing waarin alle studiekeuzeactiviteiten worden geregistreerd en beschikbaar zijn voor analyse en rapportage.

Azorus CRM beschikt over een krachtige online formulieren engine waarmee zonder programmeer kennis online formulieren kunnen worden ontwikkeld. TU Eindhoven maakt tevens gebruik van de evenementen module. Met deze module kunnen zowel eenvoudige als complexe evenementen georganiseerd worden. TU Eindhoven zet deze module in, onder andere ten behoeve van de Open Dagen, Meeloopdagen en Studiekeuzecheck.

Intelligenz heeft Azorus CRM volledig op maat voor de TU Eindhoven geconfigureerd. Tevens ondersteunt Intelligenz de TU Eindhoven bij het gebruik van dit nieuwe CRM systeem.

Onze klant

Technische Universiteit Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. De TU Eindhoven biedt kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek en draagt daarmee bij aan de vooruitgang van technische wetenschappen, aan de ontwikkeling van technologische innovaties en aan de groei van welvaart en welzijn.

Ons werk

Meer weten over deze case?

© Copyright 2021 - Intelligenz