header-small

Over ons

Intelligenz, opgericht in 2004 door Marko Rijnsburger, is gespecialiseerd in customer intelligence en campagne management. We zijn een innovatief bureau en helpen onze klanten met het opzetten en uitvoeren van een klantgerichte marketing- en communicatiestrategie. Wij geloven in de kracht van klantdata. Klantkennis nemen wij als vertrekpunt voor efficientere en effectievere marktbewerking. We werken zowel projectmatig als met interim specialisten.

Waarom Intelligenz?

Inteligenz is zeer betrokken bij de doelstellingen van uw organisatie. U mag van ons verwachten dat wij hier een aantoonbare bijdrage aan leveren. Intelligenz werkt ook pragmatisch en gaat lastige keuze’s niet uit de weg.  We werken samen met toonaangevende partners op het gebied van database management, rapportage en analyse en campagne management.

Waar geloven wij in?

Intelligenz zet de klant centraal. Wij redeneren altijd vanuit de wens om de klantwaarde te optimaliseren. Door de klant centraal te stellen in uw bedrijfsvoering, ontstaat een nieuwe visie op marketing en communicatie. Wij ondersteunen u graag bij het operationaliseren van die visie.

Waarmee helpen wij onze klanten?

 • Klantgedreven campagnes

  Opzetten, inrichten en uitvoeren van klantgedreven campagnes

 • Segmentatie

  Opbouw van klantkennis: segmentatie en profilering

 • Rapportages

  Ontwikkelen van rapportages en dashboards

 • Motieven en opinies

  Online onderzoek; wat zijn de motieven en opinies van de klant?

 • CRM infrastructuur

  Inrichten en beheren CRM infratructuur

© Copyright 2018 - Intelligenz