Intelligenz - Over ons

Over ons

Intelligenz, opgericht in 2004 door Marko Rijnsburger, is gespecialiseerd in customer intelligence en campagne management. We zijn een innovatief bureau en helpen onze klanten met het opzetten en uitvoeren van een klantgerichte marketing- en communicatiestrategie. Wij geloven in de kracht van klantdata. Klantkennis nemen wij als vertrekpunt voor efficientere en effectievere marktbewerking. We werken zowel projectmatig als met interim specialisten.

Waarom Intelligenz?

Intelligenz is zeer betrokken bij de doelstellingen van je organisatie. Je mag van ons verwachten dat wij hier een aantoonbare bijdrage aan leveren. We werken pragmatisch en gaan lastige keuze’s niet uit de weg. We werken samen met toonaangevende partners op het gebied van database management, rapportage en analyse en campagne management.

Waar geloven wij in?

Intelligenz zet de klant centraal. Wij redeneren altijd vanuit de wens om de klantwaarde te optimaliseren. Door de klant centraal te stellen, ontstaat een nieuwe visie op marketing en communicatie. Wij ondersteunen bij het operationaliseren van die visie.

Welke diensten leveren we?

  • Marketing Services

    Een team van specialisten staat klaar om je organisatie te ondersteunen: van analyses tot het ontwikkelen en vormgeven van campagnes.

  • Marketing Automation

    Marketing Automation maakt het mogelijk om een structurele dialoog met je klant op te zetten. Een dialoog waarbij zowel de klant als jouw organisatie voordeel bij heeft.

  • Customer Intelligence

    Intelligenz helpt bij het verzamelen, analyseren en gebruiken van klantdata met als doel om als organisatie meer grip te krijgen op de customer life cycle.

© Copyright 2021 - Intelligenz